• top-m-icon.webp
    Sună acum! + 373 69 070 014
  • top-m-icon.webp
    Email info@oglindalegal.md
Avocat Oglinda Cristina
circle_right Despre noi

Avocat Oglinda Cristina

Abordăm fiecare problemă juridică într-un mod individual și intervenim cu un plan de acțiuni coerente și prompte, ce răspund intereselor clienților noștri.

Eficiența activității noastre în consultanță juridică rezidă în propunerea soluțiilor orientate întru atingerea rezultatelor urmărite, prevenirea și evitarea litigiilor, minimalizarea riscurilor juridice. 

În domeniul asistenței și reprezentării juridice, eficiența ne este dictată de multă determinare și implicare în procedurile judiciare de apărare a intereselor și drepturilor clienților noștri.

Suntem convinși că un parteneriat durabil, între avocat și client are la bază încrederea reciprocă, loialitatea, perseverența, comunicarea eficientă și profesionalismul. Aceste valori ne definesc și ne conduc spre atingerea rezultatelor urmărite.

Punem accent pe calitatea serviciului livrat, soluții juridice creative, consecvență în acțiuni!

img
Constantin S.
Constantin S.

“Atitudine profesionala si atenta la detalii. Am fost consultat si ajutat pe problemele personale cu care ocazie vreau sa-i multumesc dnei Cristina inca odata. Sunt multumit de rezultat si recomand cu placere.”.

img
Adrian T.
Adrian T.

“I approached Cristina several times and received professional consultancy and support throughout the entire process till the problem was solved. I would definitely approach her again and would recommend to others.”.

img
Oleg A.
Oleg A.

“Modernă, curioasă, punctuală, calmă, binevoitoare - am avut o comunicare și colaborare eficientă. Recomand!”.

img
Irina I.
Irina I.

“Placut surprinsa de profesionalismul acordat in mod rapid si clar, disponibilitate, amabilitate si corectitudine... recomand cu indredere!”.

img
Diana S.
Diana S.

“Atunci când ești nevoit sa apelezi la o persona juridică prin mediul online este foarte greu ,deoarece nu știi sa ai încredere in acea persoana sau nu , recomand cu toată încrederea aceasta minunata doamna care îți poate Răspunde la toate întrebările și sa te înainteze sa i-ai soluția cea mai buna pentru cazul tău !”.

circle_right Recenzii

Ce spun clienții noștri despre noi